Tarieven

Tarieven

Palladium Lighting kan elk bedrijf of organisatie, die daar behoefte aan heeft, adviseren over licht. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij in staat voor elk project, klein of groot, een deskundig en betaalbaar advies op te stellen.

Voor onze lichtplannen kunnen wij kiezen uit een brede collectie van hoogwaardige en internationaal gerenommeerde merken. Doordat wij niet gebonden zijn aan een merk, kunnen wij voor de armaturen kiezen die het best passen bij de gewenste kwaliteit en functionaliteit, maar ook bij het budget van de opdrachtgever. De kosten van het lichtadvies zijn hierdoor vaak al snel terugverdiend.

Wij hanteren diverse tarieven waardoor de opdrachtgever, afhankelijk van de omvang van het project, kan kiezen voor een uurtarief of een tarief op projectbasis. Bij kleine en overzichtelijke projecten werken wij vaak met een uurtarief. Vooraf wordt zo goed mogelijk een inschatting gemaakt van het aantal uren dat nodig is om het lichtplan of het gevraagde advies uit te brengen. Gedurende het traject worden de uren geregistreerd, en bij de oplevering van het project worden deze aan de opdrachtgever gefactureerd.

Indien het om grote of complexe projecten gaat, dan werken wij vaak op projectbasis. Ook in dit geval wordt een inschatting gemaakt van het benodigde aantal uren, gebaseerd op de omvang van het project en de wensen van de opdrachtgever. Op basis van het geschatte aantal uren wordt een offerte uitgebracht met een vaste prijs voor het hele project. Dit is ook het bedrag dat aan het einde van het project wordt gefactureerd, ongeacht het werkelijke aantal gemaakte uren.

Als u interesse heeft om uw lichtplan, of lichtgerelateerd vraagstuk, door ons te laten uitwerken dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.